Home Valentijn Lovestory Goedmakers Romantiek Trouwen Kaarten Contact

Verras jouw valentijn

Hoe wil jij ten huwelijk gevraagd worden?
Iedereen heeft er zo zijn eigen ideeën en dromen over. Lees hier onder de verschillende huwelijksaanzoeken, wie weet doe je een idee op!

Heb je jouw ware al gevraagd laat het ons weten hoe je dat hebt gedaan >>

Goede tijden...
Dat ik s'avonds op de bank GTST aan het kijken ben (mijn favo soap).....en in een keer komt mijn vriend in beeld, en hij vraagt me ten huwelijk....dat lijkt me leuk......en dan weet gelijk half nederland het.......

In het bos
Op een zondagmiddag als we door het bos wandelen met z'n tweeën, het zonnetje schijnt, je hoort de vogels in de bomen, en de bladeren knisperen onder je voeten en er is niemand anders in de buurt.

In de wolken
We zijn samen op vakantie in Amerika. We wagen de sprong en gaan samen parachute springen. We springen tegelijk hand in hand. We zweven in de wolken en dan....vraagt hij mij ten huwelijk.

Seaworld
Ik wil ten huwelijk gevraagd worden in Florida Orlando en dan in seaworld terwijl we samen naar de shamu show kijken. Via het scherm waar je shamu op kan zien, zie je opeens ons 2 in beeld. Er komen soort van wolkjes vanuit onze mond met tekst. Bij hem komt bijvoorbeeld eerst: Waarom zoen je me nou niet? En dan zoen ik hem, vervolgens komt er weer een wolkje bij hem met Will You Marry Me?! En dan roep ik heel hard ja, en dit terwijl de tribune vol zit met mensen.

Disney
Al mijn dromen kunnen uitkomen als ik in Florida in het Disneypark ten huwelijk zou worden gevraagd. Het is al jaren mijn wens om naar Florida te gaan en dan vooral naar Disney, omdat ik helemaal gek ben van Winnie de Pooh. Dus als ik dan in Florida ben in die parken en dan te midden van al die Disneyfiguren sta en dan ook nog een ten huwelijk wordt gevraagd, komen al mijn dromen uit en zijn in een keer al mijn wensen vervuld. Het zou een sprookje zijn dat uitkomt.

Auto bezeten?
Ik zou met mijn geliefde afspreken op een grote open plek, op het einde van een straat bijvoorbeeld. Ik zou hem vragen daar op mij te wachten. Dan maakte ik 2 grote borden eentje voor op de vooruit van de auto en een voor op de achterklep. Met aan de voorkant "Wil je met me" en aan de achterkant "trouwen?". Dan zou ik de wagen leasen die hij heel graag wil hebben, voor een weekendje. En dan met een behoorlijkgangetje komen aanrijden, zodat hij kan lezen "wil je met me" en daarna een bocht van 180 graden slippen "trouwen?" dan haal ik hem natuurlijk op en hoop ik dat hij "ja" zegt! En dan gaan we daarna een weekendje naar Venetie, stadje van de liefde. Dit idee komt door het feit dat we allebei auto-bezeten zijn.

Ondergaande zon
Het is een zwoele avond (dus nog lekker warm met een zacht briesje) en de zon gaat net onder. We zitten op een heel mooi en warm eiland met een wit strand en een paar palmbomen. We zitten dan met z'n tweetjes op een balkon aan het strand romantisch te eten. Op de achtergrond hoor je de zee ruisen. En dan gaat hij op 1 knie voor mij zitten en vraagt of ik met hem wil trouwen. En dan net op het punt dat de zon achter de horizon verdwijnt en zo'n mooie warme, oranje gloed over de zee uitstraalt.

Tussen de beesten.
Wat mij heel leuk zou lijken is als hij iets met dieren voor mij zou organiseren. Bijvoorbeeld een arrangement in het Otterpark of bij Stichting Aap en dat hij mij dan ten huwelijk vraagt tussen de beesten.

Tibet
Ik zou graag willen dat mijn vriend me ten huwelijk vraag in Tibet boven op het plafon van de aarde.

Rocky Mountains
Het lijkt me leuk om gevraagd worden tijdens onze vakantie in CANADA, graag op een hoog puntje in de rocky mountains; adembenemende natuur, doodse stilte, en dan die vraag...
Wil je met me trouwen? Ik denk dat ik goed moet oppassen, dat ik niet omlaag val...

Tropisch
- een mooie zwoele avond
- in een tropische omgeving (bv. een boomhut voorzien van alle gemakken)
- erotisch/exotisch gekleed
- genietend van een fantastisch diner
- alleen met zijn tweeen met een aantal butlers die ons op onze wenken bedienen
- met achtergrond muziek die past bij de omgeving
- het aanzoek moet vergezeld worden door een aandenken (liefst een aparte ring), wat origineel verpakt is (bv. tussen bloemblaadjes die een verrukkelijke geur verspreiden)