Home Valentijn Lovestory Goedmakers Romantiek Trouwen Kaarten Contact

Verras jouw valentijn

Wil jij ook jouw verhaal kwijt?

Mail jouw Lovestory naar de redactie en wie weet staat jou verhaal hier binnenkort.Mijn lovestory begon een jaar geleden, augustus.
  

het station van Den Bosch.
Ik was in de zomervakantie aan het chatten op een site voor scholieren, wat ik wel vaker deed. Daar ontmoette ik een jongen die zichzelf GAAFMAN noemde (zijn echte naam is Jeroen). We chatten dag in dag uit, en hij wilde op een gegeven moment met me afspreken.   

je ogen verraden alles
O mijn lieve schat als ik jou zie dan verander ik. Ik wil naar je toe komen en zeggen wat ik voor je voel maar ik hou me in. Ik ben bang, bang om me te laten gaan.  

Viend van mijn broer
Ik ken mijn vriend (Ron) nu al 11 jaar,want hij is de beste vriend van mijn broer. In het begin kon ik hem totaal niet uitstaan,want hij had immers mijn broer en tevens mijn speelkamaraad ingepikt.  

mis hem elke dag meer...
Dit is een best wel zielig verhaal. Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden heel erg gek geweest op een jongen. Ik moest dag en nacht aan hem denken!  

Via de chat
wat denk je nu dan? heb ik even de leukste liefste jongen van de wereld aan de haak geslagen! ik kende hem niet zo goed ik kende hem alleen bij naam omdat hij een relatie had met een vriendin van mij nog een maand daarna was het uit tussen hun ik had er verder geen aandacht aan besteedt!!!!  

Aanvallen!
Nooit had ik gedacht dat zulke liefde bestond. Ik ben nu zo verliefd op een hele lieve jongen waar ik inmiddels iets mee heb. De eerste keer dat ik hem zag was een paar maanden geleden ik was meteen verkocht, ik was helemaal weg van hem. 2 weken later zag mijn vriendin hem ook, ook zij werd verliefd.   

depressief kijkend meisje.
2 weken geleden ging ik met me ouders naar Tsjechi√ę op vakantie. Ik voelde me de laatste tijd niet zo vrolijk meer zoals ik vroeger altijd was. Ik dacht dat iedereen me lelijk en dom vond me beste vriendin ging steeds meer met andere om en had geen tijd voor mij meer en ik wordt al 2 jaar niet geaccepteerd zoals ik ben door mijn klas.   

Verliefd op mijn collega
Drie jaar geleden werd ik verliefd op een vrouwelijke collega. Astrid werkte op een andere afdeling, was vijf jaar ouder dan ik en verloofd. Iedere koffie en lunch pauze zochten we elkaar op en praatten over van alles en nog wat. Het bleek dat het tussen haar en haar verloofde niet goed zat, maar ja,  

Hem...
Ik zat op de bank tv te kijken, mijn zusje zat op msn. Mijn zusje vroeg of ik even wou helpen met wat plaatjes, en toen klikte ze per ongeluk een gesprek aan die ze met een jongen had.