Home Valentijn Lovestory Goedmakers Romantiek Trouwen Kaarten Contact

Verras jouw valentijn

Sorry het spijt me
Het gaat wel eens verkeerd. Jij was de aanleiding van die onenigheid. Je bent nog niet weg of je hebt al spijt. Je laat de ander met de brokken achter. Je kunt de telefoon pakken en bellen, maar als het dan maar weer niet uit de hand loopt,... zo tob je door. Je zoekt naar een goedmaker die juist in deze situatie past. Een manier van goedmaken die voor de ander onverwacht is en daarom misschien beter werkt. Zo verrassend dat de onenigheid in het tegendeel omslaat.


Gek op bloemen!
Tijd om je grote liefde een bloementje te geven!
Wanneer je jouw bloemenbestelling voor 13.00 uur plaatst
bezorgen zij nog dezelfde dag jouw bloemen
op bijna iedere locatie wereldwijd!
Bestel direct en schrijf een lief kaartje bij >>
Wat beteken die bloemen eigenlijk? >>


Een kaartje om te zeggen dat het je spijt
Iets goed te maken? Ruzie gehad? Stuur je lover en kaartje en zeg op originele wijze dat het je spijt. Succes verzekerd! Klik hier voor de leukste e-cards.


Schrijf een mooi gedicht
Liefdesgeluk of liefdesverdriet - de liefde heeft vele kanten en al die kanten hebben dichters door de eeuwen heen geïnspireerd. Verras je lief een met een eigengemaakt gedicht.


Uitpraten
Ging de ruzie er heftig aan toe? En is een van de twee boos weggelopen? Dat moet uitgesproken worden.


Mee bléren?
Wil je je schat toezingen, maar je kan nooit de tekst onthouden of goed horen? Kijk op songteksten.nu en print je songtekst uit. songteksten.nu »Een kadootje om het goed te maken
Haar lievelings cd, zijn favoriete boxershort of samen er een weekend er tussen uit om weer nader tot elkaar te komen? Kijk in de shop »


Kom je er niet uit?
Kom je er niet uit en wil je er graag over praten? Probeer het forum en deel je ervaringen met andere.