Home Valentijn Lovestory Goedmakers Romantiek Trouwen Kaarten Contact

Verras jouw valentijn

Romantische diner
Creëer een betoverende atmosfeer met romantisch muziek en kaarsen in een comfortabele omgeving. Een romantisch diner is een kans om je geliefde extra te verwennen of te verleiden.


Liefde gaat door de...
Een fles wijn of champage is erg gezellig om te drinken bij de film. Toastjes met filet american of brie doen het ook altijd goed. Wil je het helemaal goed doen dan neem je stokbrood in plaats van toastjes.


Liefdesspeurtocht
Verstop voor je Liefje door het hele huis romantische cadeaus zoals: chocolade, hartzeepjes en andere Valentijns cadeautjes met hints waar het volgende pakje in surprise vorm zich kan bevinden.


Lok spoor
Koop bossen rozen tegelijk en pluk de delicate blaadjes voorzichtig. Leg niet te lang van te voren (anders verwelken de blaadjes) een spoor vanaf de voordeur tot de badkamer naar de slaapkamer.

Je kunt natuurlijk ook 'nep' blaadjes kopen voor € 9,95 heb je er 100!


14 februari
Sms je schatje snel
Download  ringtones
Inspiratie nodig?
Bekijk onze romantische tips
Praat mee met en over de liefde in het forum
Beauty & Ontspan arrangement 258,00Valentijnscocktails
Ga samen met je liefje een avondje heerlijke cocktails maken en probeer wat speciale valentijnscocktails. De recepten zijn makkelijk te vinden op het internet.
Meer een wijn mens?
Bestel dan een lekker wijntje online >>


Lekker een film kijken
Kijk wat rond op internet en zoek een mooie romantische film. Zorg dat het er thuis sfeervol uitziet en steek wat extra kaarsjes aan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een film die in de bioscoop draait.

Bij directmovie kun je ze direct bekijken >>


Valentijnsdag
Kijk voor Valentine setjes op Sexylingeriewinkel
Passende bloemen voor door de brievenbus
Stuur je schat een (e)kaartje
Champagne proeverij 59,95